Google Remarketing

– For bogholdere og revisorer

Tiltræk tidligere besøgende

Med Google Remarketing kan du annoncere over for personer, der tidligere har besøgt din hjemmeside og derved vist en interesse for din virksomhed. Med Remarketing kan du forblive i deres bevidsthed og dermed står stærkere, når de vælger deres nye bogholder/revisor.

Google Annoncering - Google Ads - for revisorer og bogholdere

Hvorfor vælge Google Remarketing?

Det med småt

Du må ikke forvente for meget for hurtigt
Du skal afsætte nogle måneder til at samle data ind, som der kan bruges til at optimere din annoncering. 

Du sælger ikke et simpelt produkt
Det er en større beslutning at skifte bogholder/revisor, det er ikke et impulskøb. Derfor bruger kunder typisk længere tid på at bestemmer sig. Her passer Google Remarketing perfekt ind, fordi Remarketing sørger for, at de bliver mindet om dig, så du står tydeligere frem i deres hukommelse. 

Din hjemmeside er en vigtig brik
Om du får henvendelser afhænger ikke kun af, om folk klikker på dine annoncer – det er blot et skridt i en købsproces. Tager folk ikke kontakt til dig og kan vi se, at dine annoncer virker, så er det ofte et tegn på, at din hjemmeside trænger til at blive optimeret, så du får mest ud af din annoncering.

Der er ingen binding. Abonnementet du betaler til mig for administration og optimering, kan opsiges inden næste betaling. 

Du vælger selv et annoncebudget
Jeg anbefaler ikke at gå under 1.000 kr. i annoncebudget pr. måned. Du bør dog helst bruge mere end det. Jo færre penge du bruger, jo færre besøgende får du.

Annoncebudget går direkte til Google. Du betaler kun til Google, når nogen klikker på din annonce og besøger din hjemmeside, altså når annoncen virker.

Administration og optimering
Derudover så betaler du et abonnement til mig for at administrere og løbende optimere din annoncekonto.

Du betaler abonnementet enten 1 måned forud eller 1 år forud. Ved årlig betaling får du rabat.

Dit annoncebudget kan du enten selv stå for eller jeg kan opkræve det 1 måned forud.

Jeg har ingen begrænsning på antal kampagner, grupper og annoncer. Jeg forsøger at tilpasse det til dit selvvalgte annoncebudget.

Google Annoncering
Med Google Annoncering (Google Ads) bliver dine annoncer vist sammen med søgeresultaterne i Googles søgemaskine.

Du kan læse mere om Google Annoncering her.

Google Remarketing
Med Google Remarketing kan du vises annoncer for personer, der har besøgt din hjemmeside. Dine annoncer vises på andre hjemmesider og ikke i søgeresultaterne. 

Fordelen er, at du sørger for at personen, der tidligere har besøgt din hjemmeside bliver mindet om dig, så du øger muligheden for, at de husker dig, når de skal vælge revisor/bogholder.