Konverteringsoptimering (CRO)

– For bogholdere og revisorer

Øg antallet af henvendelser

Hvad nytter det at tiltrække trafik til din hjemmeside, hvis ingen henvender sig? Her kan konverteringsoptimering hjælpe. Ved at analysere brugeradfærden på din hjemmeside så kan jeg optimere designet og indholdet, så flere kontakter dig.

Konverteringsoptimering - CRO - for revisorer og bogholdere

Hvorfor tilvælge Konverteringsoptimering (CRO)?

Detaljer

Du kan have tusindvis af besøgende til din hjemmeside, men hvis de ikke tager kontakt til dig, så er al den trafik ligegyldig. Derfor laver du konverteringsoptimering. Man laver konverteringsoptimering baseret på brugeradfærdsdata fra hjemmesiden for at øge antallet af besøgende, der tager kontakt.

Konverteringsoptimering er specielt vigtigt, hvis du benytter Google Annoncering, Remarketing og/eller søgemaskineoptimering (SEO), da du derved forbedrer resultatet af indsatsen.

Det er umuligt at sige, hvor lang tid din optimering vil tage. I den ideelle verden så vil det aldrig stoppe, da der altid er noget, der kan forbedres, og der kommer løbende mere data til, som man kan arbejde videre med. Samtidig afhænger det også af størrelsen på din hjemmeside, antallet af besøgende og dit ambitionsniveau med din markedsføring.

Der skal f.eks. være trafik til din side, er der ikke det, så bør du samtidig arbejde på at tiltrække besøgende f.eks. via annoncering, remarketing eller SEO. Afhængig af hvor mange der besøger din hjemmeside, så går der nogle måneder med at indsamle nok data, som kan danne grundlag for arbejdet.

Du må ikke forvente for meget for hurtigt
Det er ikke sikkert, at du får henvendelser i de første måneder. Du skal afsætte nogle måneder til at samle data ind, som der kan bruges til at optimere din hjemmeside.

Måske du også skal arbejde med at tiltrække besøgende
Er der meget lidt eller ingen trafik til din hjemmeside, så vil du også skulle arbejde med at tiltrække besøgende f.eks. via annoncering, remarketing eller SEO – ellers vil der gå meget lang tid, før der er et fornuftigt datagrundlag.

Abonnementet kan frit opsiges inden næste betaling. 

Der er ingen udgifter ud over abonnementsprisen.

Du betaler enten 1 måned forud eller 1 år forud. 

Lad os starte med en gratis markedsføringsplan

Der er ingen grund til, at du investerer i noget, der ikke vil skabe de resultater, du ønsker.
Derfor vil jeg gerne i samarbejde med dig lave en markedsføringsplan for din virksomhed – helt gratis.

Gratis, ingen binding, ingen forpligtelser.