Tiltag

Fordi jeg har fokus på revisorer og bogholdere, så har jeg også mulighed for at udvikle løsninger, som henvender sig til netop den målgruppe. 

Jeg har pt. gang i 2 projekter:

  • RegNet (Regnskabsnetværket)
  • MitCRM

RegNet (Regnskabsnetværket)

Tanken bag

Tanken med RegNet er at skabe et socialt netværk for personer, der interessere sig for alt inden for regnskab. Som bruger vil man kunne:

  • Oprette/tilmelde sig regnskabskurser
  • Oprette/tilmelde sig grupper f.eks. erfragrupper, køb/salg af virksomhed o.lign. 
  • Udgive/læse regnskabsrelaterede nyheder
  • Interagere med andre brugere på netværket

Din værdi

Værdien for dig som bogholder/revisor er, at du får muligheden for at få samlet alt, du skal bruge, for at holde din viden opdateret. RegNet skal være gratis at bruge.

Status

Jeg arbejder pt. på en prototype.

MitCRM

Tanken bag

Tanken med MitCRM er, at skabe et system, der kan bruges til at håndtere salgsprocessen for et mindre firma.. Systemet skal hjælpe en med at huske, hvilke tilbud man sendte ud til hvem og hvornår man skal følge op. Samtidig skal det kunne integreres med FindKunder Netværket. Mange CRM systemer kan for meget eller er meget dyre. Dette system skal blot kunne det nødvendigste og være til at betale.

Din værdi

Værdien for dig som bogholder/revisor er at du på et system, der kan organisere din salgsproces, så du nemmere kan huske, hvem du er i dialog med og hvad I har talt om og aftalt. 

Status

Jeg arbejder pt. på en prototype.