Konverteringsoptimering (CRO)

– For bogholdere og revisorer

Øg antallet af henvendelser

Hvad nytter det at tiltrække trafik til din hjemmeside, hvis ingen henvender sig. Her kan konverteringsoptimering hjælpe. Ved at analysere brugeradfærden på din hjemmeside, så kan jeg optimere designet og indholdet, så flere kontakter dig.

Konverteringsoptimering - CRO - for revisorer og bogholdere

Hvorfor tilvælge Konverteringsoptimering (CRO)?

Hvad kan du forvente

Du kan have tusinder af besøgende til din hjemmeside, men hvis de ikke tager kontakt til dig, så er al den trafik lige meget. Derfor laver du konverteringsoptimering. Man laver konverteringsoptimering baseret på brugeradfærds data fra hjemmesiden for at øge antallet af besøgende, der tager kontakt.

Konverteringsoptimering er specielt vigtigt, hvis du benytter Google Annoncering, Remarketing og/eller søgemaskineoptimering (SEO), da du derved forbedrer resultatet af indsatsen.

Det er umuligt at sige, hvor lang tid din optimering vil tage. I den ideelle verden, så vil det aldrig stoppe, da der altid er noget, der kan forbedres og der kommer løbende mere data til, som man kan arbejde videre med. Samtidig afhænger det også af størrelsen på din hjemmeside, antallet af besøgende og dit ambitionsniveau med din markedsføring.

Der skal f.eks. være trafik til din side, er der ikke det, så bør du samtidig arbejde på at tiltrække besøgende f.eks. via annoncering, Remarketing eller SEO. Afhængig af hvor mange der besøger din hjemmeside, så går der nogle måneder med at indsamle nok data, som kan danne grundlag for arbejdet.

Det med småt

Du må ikke forvente for meget for hurtigt
Det er ikke sikkert, at du får henvendelser i de første måneder. Du skal afsætte nogle måneder til at samle data ind, som der kan bruges til at optimere din hjemmeside.

Måske du også skal arbejde med at tiltrække besøgende
Er der meget lidt eller ingen trafik til din hjemmeside, så vil du også skulle arbejde med at tiltrække besøgende f.eks. via annoncering, Remarketing eller SEO – ellers vil der gå meget lang tid før der er et fornuftigt datagrundlag.

Abonnementet kan frit opsiges inden næste betaling. 

Der er ingen udgifter ud over abonnementsprisen.

Du betaler enten 1 måned forud eller 1 år forud. Ved årlig betaling får du rabat.

Abonnement

Konverteringsoptimering

700 kr./md.
Ekskl. moms

Spar 10% ved årlig betaling.

Er du i tvivl, om du bør få konverteringsoptimering?

Du må gerne være nysgerrig – det er både gratis og uforpligtende.

Jeg vil gerne uddybe og hjælpe dig med at vurdere, om konverteringsoptimering er noget, som du kan få gavn af.

Kontakt mig idag.

Du må gerne være nysgerrig – det er både gratis og uforpligtende.

Jeg vil gerne uddybe og hjælpe dig med at vurdere, om konverteringsoptimering er noget, som du kan få gavn af.

Kontakt mig idag.