Webadministration

– For bogholdere og revisorer

Køb aldrig en ny hjemmesiden igen

Enhver hjemmeside skal holdes opdateret af funktionelle grunde, men i endnu højere grad af sikkerhedsmæssige grunde, så det er bedst sikret mod blandt andet hacking og funktionelle fejl – det kan jeg hjælpe dig med, så har du altid en opdateret og sikker hjemmeside, som ikke er forældet.

Webadministration - for revisorer og bogholdere

Hvorfor vælge Webadministration?

Hvad er inkluderet?

Hvert år får du 30 min. som kan bruges på dine egne rettelser. Det er typisk rigeligt med tid. De fleste revisorer og bogholdere har meget få rettelser til deres hjemmeside og ofte er det ret hurtigt at fixe. Det kunne f.eks. være nyt tlf. nr. ny adresse, udskiftning af billede eller noget helt andet. Jeg afregner pr. minut. Ubrugte minutter opspares.

Det er yderst vigtigt, at WordPress kernen, hjemmesidens tema og plugins opdateres løbende af funktionelle grunde, men endnu vigtigere af sikkerhedsmæssige grunde. Den væsentligste årsag til, at en hjemmeside kan hackes er nemlig pga. manglende opdatering.

En bogholder/revisor hjemmeside har typisk omkring 60 opdateringer om året dog afhængig af hjemmesidens funktioner.

Hver måned, før din hjemmeside bliver opdateret, tager jeg en backup af filer og database. Derved kan jeg gendanne din hjemmeside, hvis den får et nedbrud pga. f.eks. hacking eller en fejl i en opdatering.

Skulle det vise sig, at din hjemmeside ikke kan gendannes efter en fejl i en opdatering eller et hackerangreb, så laver jeg en tilsvarende hjemmeside til dig, helt gratis.

Det er ikke alle hackerangreb, som man lægger mærke til. Det afhænger af intention bag. Derfor bliver din hjemmeside scannet hver dag for kendte trusler.

Jeg holder løbende øje med din hjemmeside for at sikre, at den er online og fungerer efter hensigten. 

Skulle der opstå et teknisk problem, så finder og retter jeg fejlen, så din hjemmeside fungerer efter hensigten.

Du må altid gerne ringe og skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning eller måske bare en second opinion.

Jeg opsætter dit cookiebanner gratis, hvis din hjemmeside har under 100 sider, indlæg, billeder, videoer og lign – i alt.

Har du nogle juridiske tekster, som du vil have på din hjemmeside, så opretter jeg disse sider og indsætter dit indhold. Tekstforfatning er ikke inkluderet.

Din server benytter et programmeringssprog der kaldes PHP. Der bliver løbende lavet nye versioner, som er mere sikre og hurtigere. Jeg holder øje med PHP-versionen på din server og opdaterer den løbende.

Jeg kan aldrig garantere at din hjemmeside er 100% sikker, da hackere ofte er skridt foran. Jeg vil dog løbende tilføje diverse tiltag, der gør, at din hjemmeside bliver sværerer at hacke.

Jeg opsætter funktioner, der gør, at det bliver sværerer at sende dig spam via dine formularer.

Jeg opsætter en copyright tekst i bunden af din hjemmeside (Footeren), som automatisk opdaterer årstal.

Nogle gange, kan du risikere, at din hjemmeside ikke kan sende mails. F.eks. hvis der er en, som udfylde en formular på din hjemmeside, så modtager du ikke henvendelsen.
For at gøre det mere stabilt, så kan man opsætte noget der hedder en SMTP. Jeg opsætter SMTP og tjekker løbende om din hjemmeside sender mails korrekt.

Har du et tema på din hjemmeside, som har utilstrækkelige funktioner eller hvor der ikke udsendes tilstrækkeligt med opdateringer, så tilbyder jeg i visse tilfælde at udskifte det med et nyt og bedre.

Det med småt

Der er ingen binding. Abonnementet du betaler til mig for webadministration kan opsiges inden næste betaling. 

Der er ingen andre udgifter end abonnementsprisen.

Du betaler enten 1 måned forud eller 1 år forud. Ved årlig betaling får du rabat.

Webhosting er ikke inkluderet. Det er i din egen interesse, at det står i dit navn, det gør det nemt for dig, at skifte markedsføringsbureau. Jeg hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at oprette webhosting.

Abonnement

Webadministration

300 kr./md.
Ekskl. moms

Spar 10% ved årlig betaling.

Er du i tvivl, om du behøver webadministration?

Du må gerne være nysgerrig – det er både gratis og uforpligtende.

Jeg vil gerne uddybe min service, så du bedre kan vurdere, om webadministration er noget, som du vil få gavn af.

Kontakt mig idag.

* Sammenlign mig nemt med en anden leverandør – hent mit sammenligningsark.

Du må gerne være nysgerrig – det er både gratis og uforpligtende.

Jeg vil gerne uddybe min service, så du bedre kan vurdere, om webadministration er noget, som du vil få gavn af.

Kontakt mig idag.

* Sammenlign mig nemt med en anden leverandør – hent mit sammenligningsark.