Flere besøgende til din hjemmeside

Besøgende til din hjemmeside kommer sjældent af sig selv og hvad nytter det, at have en fantastisk hjemmeside, hvis ingen ser den.
Derfor bør du øge trafikken til din hjemmeside.

Øg trafikken til din hjemmeside

Der er mange måde, hvorved du kan øge trafikken til din hjemmeside. Det er blot dine ressourcer, der sætter begrænsningen. For at udnytte dine ressourcer mest effektivt, så du undgår at spilde tid og penge, så anbefaler jeg, at du får lavet en gratis og uforpligtende markedsføringsplan. Med markedsføringsplanen får du et overblik over dine muligheder samtidig med, at du får lavet en plan, der passer til dit budget og tid tilrådighed.

Husk på, at der ingen krav er til køb efterfølgende og planen er 100% gratis. En af de primære grunde til at få lavet markedsføringsplanen er netop fordi, at den skal give dig grundlaget for at tage en beslutning omkring din markedsføring, uanset hvad den beslutning er.

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO står for Search Engine Optimization eller på dansk søgemaskineoptimering. SEO handler om at opnå bedre placeringer i Googles søgemaskine. Jo bedre placering du har, jo mere trafik får du.

Læs mere om SEO

Google annoncering

Du har mulighed for at få vist annoncer, når der søges på bestemte ord i Googles søgemaskine. Du betaler hver gang nogen klikker på din annonce. Det er en hurtig metode til at blive vist i relevante søgninger.

Læs mere om Google annoncering

Google My Business

Google My Business (GMB) er Googles moderne svar på en telefon med lidt ekstra funktionaliteter. GMB er yderst vigtigt, hvis du gerne vil findes lokalt og har stor indvirkning på, din visning i Googles søgeresultater. 

Læs mere om Google My Business

Sociale medier

De fleste af os er på et eller flere sociale medier. Der er mange metoder man kan bruge for at tiltrække besøgende til ens hjemmeside. Man kan lave sin egen gruppe, lave indlæg, annoncere og meget andet. 

Nyhedsbrev

Selvom nyhedsbrev ikke altid bliver læst, så kan de sagtens skabe trafik, hvis bare brevene er relevante og interessante for målgruppen.

Off-line metoder

For at tiltrække besøgende til din hjemmeside, så behøver du ikke kun bruge digitale metoder. Flyers, brochure, conferencer og meget andet kan også sagtens skabe trafik.

Der er mange måde, hvorved du kan øge trafikken til din hjemmeside. Ovenstående er blot et udpluk. Inden du vælger, hvilken vej du vil gå, så vil jeg anbefaler, at du bestiller en gratis og uforpligtende markedsføringsplan

Husk på, at der ingen krav er til køb efterfølgende og planen er 100% gratis. En af de primære grunde til at få lavet markedsføringsplanen er netop fordi, at den skal give dig grundlaget for at tage en beslutning omkring din markedsføring, uanset hvad den beslutning er.