Om Miki

Lidt om mig

Jeg er opvokset på Bornholm, men har boet på Sjælland siden 2006. Jeg har en bachelor i markedsføring og en kandidat i e-business og så har jeg drevet Clemens Marketing fuldtid siden 2017.

Vil du vide mere om mig?Se mit CV her

Kontakt mig

Clemens Marketing

Jeg har haft min lille virksomhed fuldtid siden 2017, hvor jeg har specialiseret mig i at designe, administrere og markedsføre WordPress hjemmesider for revisorer og bogholdere.

Min interesse for at markedsføre revisorer og bogholdere startede, da jeg studerede markedsføring. I forbindelse med min bachelor var jeg i 2010 i praktik hos en revisor på Bornholm. Det åbnede mine øjne for nogle spændende problemstillinger i regnskabsbranchen, og derfor fortsatte jeg efterfølgende med at lave studieopgaver for revisorer og bogholdere.

Uddannelse

I 2011 blev jeg færdig med min bachelor i markedsføring fra Copenhagen Business Academy (Dengang hed det Knord)

I 2014 blev jeg færdig med min kandidat i e-business fra IT Universitetet i København.

Jeg har desuden taget mange mindre kurser og læst mange, mange blogindlæg og bøger samt set utallige videoer… hvilket jeg stadig gør for at finde og forbedre metoder og idéer, der kan skabe værdi for revisorer og bogholdere.

 

Bornholm og Sjælland

Jeg er oprindelig fra Bornholm, hvor jeg har boet ca. 18 år i Nexø og ca. 3 år i Rønne, hvor mine forældre stadig bor.

I august 2006 flyttede jeg til Valby for at studere markedsføring. Her boede jeg indtil januar 2021, hvorefter jeg flyttede til Hillerød med min hustru Maria. I februar 2022 fik vi vores anden søn Tjalfe efter at have mistet vores første søn Bob i marts 2021.

Tegning

Når tiden er til det, så tegner og maler jeg. Det er rart at lave noget med hænderne engang imellem, så det hele ikke foregår på en skærm. Jeg tegner blandt andet kort til jul og påske, men også blot tegninger.

Familie, venner og fritid

Som de fleste andre, så bruger jeg min tid på familie og venner.

Jeg elsker, at være ude i naturen, hvilket min hustru Maria også gør – blandt andet derfor flyttede vi til Hillerød.

Jeg er tit enten i Jylland, hvor Marias familie bor eller på Bornholm, hvor det meste af min familie bor. Jeg har en søster på Sjælland i Kirke Værløse.

Jeg håber, at det gav et indblik i, hvem jeg er.

Du er altid velkommen til at kontakte mig om stort og småt.