Webdesign

– For bogholdere og revisorer

Fremstå professionel
- med en moderne hjemmeside

Det er almindeligt, at potentielle kunder besøger din hjemmeside, før de beslutter, om de vil kontakte dig, uanset om de har fået dig anbefalet, fundet dig via Google eller noget helt tredje.
Derfor er det så vigtigt, at din hjemmeside giver et godt og korrekt førstehåndsindtryk af din virksomhed – det kan jeg hjælpe dig med.

Webdesign for bogholdere og revisorer

Se, før du betaler

Jeg ønsker ikke at sælge dig noget, som du ikke bliver glad for. Derfor får du muligheden for at se den færdige hjemmeside, før du beslutter, om du vil købe den. 

Hvad får du?

Jeg skriver teksten for dig – medmindre du selv ønsker at gøre det. Når jeg skriver indholdet til din hjemmeside, så tager jeg altid udgangspunkt i de budskaber, som du gerne vil kommunikere til de besøgende. Den besøgende skal nemt kunne gennemskue, hvad der gør dig unik, og hvorfor de bør vælge dig. Det er nemlig vigtigt, at du skiller dig ud, så du ikke bare er endnu en bogholder eller revisor. 

Du får et simpelt og moderne design, der understøtter dit varemærke samt budskaber, og som gør det let for den besøgende at finde det, som de søger.

Hjemmesiden vil desuden være responsiv, hvilket betyder, at den tilpasser sig mobil, tablet og PC. 

AIDA modellen

Du får indhold, der er lavet og opsat efter AIDA modellen. Dvs. indholdet bliver lavet for at forbedre muligheden for at fange den besøgendes interesse og opbygger et behov for til slut at få den besøgende til at kontakte dig. 

Konverteringsoptimering (CRO)

Man bør løbende optimere på hjemmesidens design baseret på data, så man kan forbedre konverteringsraten, altså forholdet mellem, hvor mange der besøger din hjemmeside og hvor mange der tager kontakt til dig.

WordPress er et såkaldt Content Management System (CMS), altså et system, som du kan administrere en hjemmeside med.

WordPress er det mest udbredte CMS system og ikke uden grund, det er et virkeligt godt og brugervenligt system. Dette betyder også, at der er mange muligheder, som er relativt hurtige og derfor billige at implementere.

Skulle du vælge at opsige dit samarbejde med mig, så er der stor mulighed for at finde andre, som kan hjælpe dig – netop fordi, WordPress er så udbredt.

WordPress

WordPress er i sig selv meget SEO-venligt, hvilket gør, at man relativt nemt kan arbejde videre med SEO. 

SEO struktur

Du får en hjemmeside, der er organiseret i en SEO-venlig struktur, og hvor URL’er er skrevet, så de skaber værdi.

301 Redirect

For at bibeholde den SEO-værdi din gamle hjemmeside har opnået, så redirecter jeg samtlige sider til den nye hjemmeside.

Ønsker du Søgemaskineoptimering (SEO), så kan du læse mere om det her.

Domæne og webhosting (Server)

Webserver
Jeg anbefaler, at vi bruger en server, som står i dit navn, og som du 100% ejer. Det vil gøre det nemmere for dig, hvis du på et tidspunkt ønsker at skifte væk fra mig, så skal du ikke til at flytte hjemmesiden, opsætte mail osv.

Hvor kan du købe domæne/webhosting?
Har du ikke en webserver og/eller et domæne, så anbefaler jeg Simply.com. Her kan du købe et domæne og tilvælge den mindste server, hvilket ofte er rigeligt. 

Få 3 måneder gratis webhosting
Ved at benytter denne kuponkode hos Simply.com, så kan du få 3 mdr. gratis webhosting: XR6YNK (Jeg får 1 måned gratis)

Domæne
Det er bedst, at du køber domænet selv, da det så står i dit navn. Det er nemt at købe et domæne. I processen vil du få nogle mails fra DK Hostmaster og Simply.com (Hvis du benytter Simply.com), der fortæller dig præcis, hvad der sker, og hvad du skal gøre for at aktivere dit nye domæne.

DK Hostmaster håndterer alle danske domæner.
Simply.com vil håndtere det, der hedder DNS samt evt. hosting. 

Jeg hjælper dig gerne, hvis du har brug for at købe domæne og hosting.

Hvis du ønsker at flytte webserver, så skal din mail måske opsættes igen. Jeg tilbyder som udgangspunkt ikke e-mail opsætning – her har du brug for en IT supporter eller lign. Kender du ikke nogen, så hjælper jeg gerne med at finde en.

Det med småt

Hvis du selv vil stå for administrationen af din hjemmeside, så koster den intet i drift, udover det som du betaler for webhosting (f.eks. Simply.com) og domæne (DK Hostmaster).

Billeder
Har du ingen billeder til din nye hjemmeside, så kan jeg købe nogle. Udgiften til disse er ikke inkluderet i prisen på hjemmesiden. Dette vil være en engangsudgift.

Licens
Har du nogle lidt mere avancerede funktioner, så kan der forekomme en årlig licens til udvikleren. Dette er dog meget sjældent for en hjemmeside til revisorer eller bogholdere.

Webadministration 
Din hjemmeside skal løbende vedligeholdes for ikke at bliver forældet og dermed blive et nemt mål for hackere. Mange vælger at betale sig fra selv at skulle vedligeholde deres hjemmeside. Derved slipper de for blandt andet at tage backup, opdatere, udbedre fejl, scanne for virus samt for at gendanne hjemmesiden, hvis den er nede pga. virus eller en teknisk fejl. Det kan jeg hjælpe med.

Du kan læse mere om webadministration her.

Først når hjemmesiden er færdig (men før den er overflyttet), skal du tage stilling til, om du ønsker at købe den. Siger du “Ja, tak”, så sender jeg en faktura. Når beløbet er registreret på min bankkonto, så overflytter jeg hjemmesiden til din webserver.

Jeg ønsker ikke at låse dig. For at du nemt kan skifte til en anden leverandør, hvis du skulle ønske dette, så er det vigtigt for mig, at webserver, domæne og hjemmeside er i dit navn. Når hjemmesiden er udgivet til din webserver, så er det dig, der ejer den 100%.

Lad os starte med en gratis markedsføringsplan

Der er ingen grund til, at du investerer i noget, der ikke vil skabe de resultater, du ønsker.
Derfor vil jeg gerne i samarbejde med dig lave en markedsføringsplan for din virksomhed – helt gratis.

Gratis, ingen binding, ingen forpligtelser.