Webadministration

– For bogholdere og revisorer

Køb aldrig en ny hjemmeside igen

Mange ved det ikke, men det er faktisk ekstremt vigtigt, at en hjemmeside holdes opdateret løbende. Ikke kun af funktionelle grunde, men i endnu højere grad af sikkerhedsmæssige grunde, så man undgår f.eks. hacking og fejl. Jeg tilbyder ikke kun at holde dit websted teknisk opdateret. Jeg holder også dit websteds indhold og design tidssvarende.

Med et webadministrationsabonnement behøver du derfor aldrig at købe en ny hjemmeside.

Webadministration - for revisorer og bogholdere

Hvorfor vælge Webadministration?

Hvad er inkluderet?

Rettelser, der tager mindre end 5 minutter, er gratis. Det kunne f.eks. være nyt tlf. nr., ny adresse, udskiftning af billede, ny medarbejder, udskiftning af tekst eller noget helt andet. 

For at holde designet på din hjemmeside moderne, så kan du gratis få opfrisket dit design hvert 3. år. Oprettelse af flere sider er ikke inkluderet, det er kun for eksisterende sider.

Det er yderst vigtigt, at WordPress-kernen, hjemmesidens tema og plugins opdateres løbende af funktionelle grunde, men endnu vigtigere af sikkerhedsmæssige grunde. Hjemmesider kan typisk hackes pga. manglende opdateringer.

En bogholder/revisor hjemmeside har typisk omkring 60 opdateringer om året dog afhængig af hjemmesidens funktioner.

Hver måned, før din hjemmeside bliver opdateret, tager jeg en backup af filer og database. Derved kan jeg gendanne din hjemmeside, hvis den får et nedbrud pga. f.eks. hacking eller en fejl i en opdatering.

Skulle det vise sig, at din hjemmeside ikke kan gendannes efter en fejl i en opdatering eller et hackerangreb, så laver jeg en tilsvarende hjemmeside til dig, helt gratis.

Det er ikke alle hackerangreb, som man lægger mærke til. Det afhænger af intention bag. Derfor bliver din hjemmeside scannet hver dag for kendte trusler.

Jeg holder løbende øje med din hjemmeside for at sikre, at den er online og fungerer efter hensigten. 

Skulle der opstå et teknisk problem, så finder og retter jeg fejlen, så din hjemmeside fungerer efter hensigten.

Du må altid gerne ringe og skrive til mig, hvis du har spørgsmål eller har brug for rådgivning eller måske bare en second opinion.

Jeg opsætter dit cookiebanner gratis, hvis din hjemmeside har under 100 sider, indlæg, billeder, videoer og lign – i alt.

Har du nogle juridiske tekster, som du vil have på din hjemmeside, så opretter jeg disse sider og indsætter dit indhold. Tekstforfatning er ikke inkluderet.

Din server benytter et programmeringssprog der kaldes PHP. Der bliver løbende lavet nye versioner, som er mere sikre og hurtigere. Jeg holder øje med PHP-versionen på din server og opdaterer den løbende.

Jeg kan aldrig garantere, at din hjemmeside er 100% sikker, da hackere ofte er et skridt foran. Jeg vil dog løbende tilføje diverse tiltag, der gør, at din hjemmeside bliver sværerer at hacke.

Jeg opsætter funktioner, der gør, at det bliver sværere at sende dig spam via dine formularer.

Jeg opsætter en copyright-tekst i bunden af din hjemmeside (Footeren), som automatisk opdaterer årstal.

Nogle gange kan du risikere, at din hjemmeside ikke kan sende mails. F.eks. hvis der er en, som udfylder en formular på din hjemmeside, så modtager du ikke henvendelsen.
For at gøre det mere stabilt, så kan man opsætte noget, der hedder en SMTP. Jeg opsætter SMTP og tjekker løbende, om din hjemmeside sender mails korrekt.

Det med småt

Der er ingen binding. Abonnementet, du betaler til mig for webadministration, kan opsiges inden næste betaling. 

Der er ingen andre udgifter end abonnementsprisen.

Du betaler enten 1 måned forud eller 1 år forud. 

Webhosting er ikke inkluderet. Det er i din egen interesse, at det står i dit navn, det gør det nemt for dig at skifte markedsføringsbureau. Jeg hjælper dig gerne, hvis du har brug for hjælp til at oprette webhosting.

Lad os starte med en gratis markedsføringsplan

Der er ingen grund til, at du investerer i noget, der ikke vil skabe de resultater, du ønsker.
Derfor vil jeg gerne i samarbejde med dig lave en markedsføringsplan for din virksomhed – helt gratis.

Gratis, ingen binding, ingen forpligtelser.