Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Foreningen Danske Revisorer (FDR) er en brancheorganisation for danske revisorer, som har mindre og mellemstore virksomheder som kunder. 

Når man er medlem af FDR, så får man adgang til en række tilbud. Blandt andet kurser, fagblade og lovservice. Man får også andre medlemsfordele.

Samarbejdspartner for Foreningen Danske Revisorer (FDR)

Med mit firma Clemens Marketing, så er jeg samarbejdspartner med Foreningen Danske Revisorer (FDR). Det betyder, at du som medlem for adgang til nogle attraktive tilbud, når du henvender dig til mig.

Derudover, så tilbyder jeg også en række gratis tiltag, som du kan benytte dig af. F.eks.

Der er også mange andre gratis tiltag, som du kan læse mere om her. Måske du finder noget, som er relevant for dig.

Du kan læse mere om Foreningen for Danske Revisorer her

Andre samarbejdspartnere

Foreningen laver løbende nye samarbejdsaftaler og attraktive rabataftaler indenfor en lang række områder.

F.eks.:

  • Markedsføring
  • Forsikring
  • Hvidvask og GDPR
  • Skat og lovgivning
  • Løn og personale
  • Inkasso og advokatbistand

Og meget andet. Du kan se listen over samarbejdspartnere her.

Er du ikke medlem af FDR?

Ved at være medlem hos Foreningen Danske Revisorer (FDR), så er du en del af en brancheforening, der støtter både godkendte og ikke-godkendte revisorer i at leverer faglig og forsvarlig bistand til deres kunder på det regnskabs- og revisionsmæssige område.

Fordele

Via Foreningen Danske Revisorer for du adgang til ny viden, relevante kurser, værktøjer og meget andet, som kan hjælpe dig i det daglige med at drive dit regnskabsfirma.

Du kan læse mere om de mange fordele ved at besøge FDR’s hjemmeside.

Udgivelser

Danske Revisorer udkommer 4 gange om året og sendes automatisk til alle medlemmer af foreningen. Du har også mulighed for at bestille et serviceabonnement, så du kan få sendt bladet til dine kunder eller forretningsforbindelser.

Nyt fra din revisor udkommer 4 gange om året og indeholder aktuel faglig information af generel interesse for jeres kunder og øvrige forretningsforbindelser. 

Respons Light udsendes som PDF til medlemmer ca. en gang om ugen og indeholder aktuel faglig information om de sidste nye love, afgørelser, bekendtgørelser mv.

Respons udsendes som PDF til medlemmer en gang om måneden og indeholder artikler samt en oversigt over aktuel faglig information.

FDR Info udsendes som PDF til medlemmerne ved behov. PDF’en indeholder information om foreningens virke, nye tiltag, intern orienteringen samt anden relevant information, der ikke medtages i Respons Light.

Kurser

Igennem FDR og deres samarbejdspartnere kan du få adgang til en række relevante kurser. Kurserne kan du se her.

Revisor FDR

Som medlem af Foreningen Danske Revisorer kan du også kalde dig Revisor FDR. Der er dog nogle krav, som skal opfyldes. Dem kan du læse mere om på FDR’s hjemmeside.

Find din revisor

Som medlem af Foreningen Danske Revisorer, så kan du også få din virksomhed vist på FDR’s hjemmeside under menuen ‘Find revisor‘. Derved kan du opnå mere synlighed overfor potentielle kunder. Samtidig kan du også få din virksomhed gratis på FindBogholder.dk, som også er et samarbejde med foreningen.

Kontakt FDR

Ønsker du at vide mere om Foreningen Danske Revisorer (FDR), så kan du kontakte dem her. Du kan også læse mere om foreningen, der i 2021 kunne fejre 50 års jubilæum samt se, hvor FDR er repræsenteret for at kunne skabe bedre vilkår for dig alle medlemmer af foreningen. Læs mere om FDR her.

Vil du være medlem?

Ved du, at du vil være medlem af Foreningen Danske Revisorer, så har du mulighed for at melde dig ind i foreningen her.

Foreningen Danske Revisorer

OBS.! ovenstående information om FDR kan være forældet. Du bør altid finde den nyeste information på Foreningen Danske Revisorers egen hjemmeside.