Markedsføringsydelser

Få en hjemmeside
der giver flere henvendelser

En hjemmesiden er typisk omdrejningspunkt for alt ens markedsføring og derfor utrolig vigtig. 

Ønsker du flere henvendelser, så er det ikke nok med en flot hjemmeside. Indholdet skal være opbygget og skrevet, så det skaber de følelser, der får den besøgende til at kontakte dig – det kaldes også konverteringsoptimering (CRO). Uden det får du få eller ingen henvendelser.

Jeg kan hjælpe dig med at lave en hjemmeside, der ikke bare er flot og moderne, men som øger sandsynligheden for, at de besøgende kontakter dig.

Læs mere om webdesign og webadministration

Få flere besøgende
til din hjemmeside

Besøgende til din hjemmeside kommer meget sjældent af sig selv.

Ønsker du flere besøgende til din hjemmeside, så må du selv skabe trafikken. 

Der er mange måder at skabe trafik på. Søgemaskineoptimering (SEO), Google annoncering, Google My Business, nyhedsbrev, sociale medier og meget andet.

Jeg kan hjælpe dig med at identificere de muligheder, der passer til dine ressourcer. Hvis du ønsker det, så kan jeg også opsætte, administrere og optimere de tiltag, du ønsker at iværksætte.

Læs mere om trafikkilder 

Gratis markedsføringsplan

Undgå at spilde tid og penge.

Uanset, om du ønsker en bedre hjemmeside, flere besøgende eller flere henvendelser, så start med en gratis markedsføringsplan
– så undgår du at spilde tid og penge.

Med markedsføringsplanen, så får du et overblik over dine muligheder, så du nemmere kan foretage beslutninger, der passer til dine ressourcer.

Gratis og uforpligtende