Markedsføringsydelser

Få en hjemmeside der giver flere henvendelser

Hjemmesiden er typisk omdrejningspunkt for alt ens markedsføring og derfor utrolig vigtig. 

Ønsker du flere kunder, så er det ikke nok med en flot hjemmeside. Indholdet skal være opbygget og skrevet, så det skaber de følelser, der får den besøgende til at kontakte dig – det kaldes også konverteringsoptimering (CRO). Uden det får du få eller ingen henvendelser.

Jeg kan hjælpe dig med at lave en hjemmeside, der ikke bare er flot og moderne, men som øger sandsynligheden for, at de besøgende kontakter dig.

Har du en hjemmeside?

Start med en gratis og uforpligtende gennemgang af din nuværende hjemmeside, så du har et bedre grundlag for at beslutte, om du har brug for en ny hjemmeside eller ej – og om du blot kan opfriske den gamle eller om der skal en helt ny til.

Har du ingen hjemmeside?

Bestil en gratis markedsføringsplan i stedet. Med markedsføringsplanen kommer du godt fra start med din nye hjemmeside, så du undgår at spilde penge.

Gratis og uforpligtende

Søgemaskineoptimering - SEO - for revisorer og bogholdere

Få flere besøgende til din hjemmeside

Besøgende til din hjemmeside kommer meget sjældent af sig selv.

Ønsker du flere kunder, så må du selv skabe trafikken. Der er mange måder at skabe trafik på. Søgemaskineoptimering (SEO), Google annoncering, Google My Business, nyhedsbrev, sociale medier og meget andet.

Jeg kan hjælpe dig med at identificere de muligheder, der passer til dine ressourcer. Hvis du ønsker det, så kan jeg også opsætte, administrere og optimere de tiltag, du ønsker at iværksætte.

Ønsker du flere kunder, så anbefaler jeg, at du starter med at bestille en gratis og uforpligtende markedsføringsplan, så du har grundlaget for at tage bedre beslutninger. Det sparer dig både tid og penge.

Gratis og uforpligtende