Gratis til dig

Jeg laver løbende gratis markedsføringstiltag for revisorer og bogholdere.
Jeg vil gerne lave flere gratis tiltag, så har du idéer, så kontakt mig endelig.

Gratis markedsføringsplan

Mange famler i blinde, når de skal markedsføre deres virksomhed. Markedsføringsinitiativer bliver ofte foretaget på baggrund af gætværk og manglende forståelse for markedsføring, hvilket ofte resulterer i mange spildte kroner og dårlige resultater.

Undgå at spilde tid og penge få lavet en gratis markedsføringsplan.

Selvfølgelig gratis og uforpligtende

Gratis profil på FindBogholder.dk

FindBogholder.dk er 100% gratis for revisorer, bogholdere og potentielle kunder. Formålet er at gøre det nemmere at finde det rette match. 

Webdesign for bogholdere og revisorer

Gratis gennemgang af din hjemmeside

Med udgangspunkt i netop din hjemmeside, giver jeg dig konkrete råd og idéer til, hvordan du kan gøre din hjemmeside endnu bedre.

Selvfølgelig gratis og uforpligtende

Google My Business for revisorer og bogholdere

Gratis introduktion til Google Virksomhedsprofil

Google Virksomhedsprofil (Google Business Profile tidligere Google My Business) er Googles gratis svar på en moderne telefonbog – som bare kan meget, meget mere.

Få en gratis introduktion til, hvorfor Google Virksomhedsprofil er så vigtig for dig og få input til, hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af din Google Virksomhedsprofil – som er gratis at bruge.

Selvfølgelig gratis og uforpligtende

Find bogholder/revisor Facebookgruppe

I “Find bogholder/revisor” Facebookgruppen har du mulighed for at finde nye kunder – helt gratis. 

I denne gruppe må der laves opslag, hvor man enten tilbyder eller efterspørger regnskabshjælp. Du må gerne promovere din egen revisor- eller bogholdervirksomhed.

Gratis råd og vejledning til revisorer og bogholdere

Gratis rådgivning / hjælp

Er du i tvivl om noget i relation til din markedsføring eller hjemmeside, så vil jeg gerne hjælpe dig med råd, sparring og vejledning – helt gratis – også selvom du ikke er kunde hos mig, og også selvom jeg økonomisk ikke får noget ud af det. Det er nemlig en måde, hvor ved jeg kan holde mig opdateret på min målgruppes problemstillinger.

Send mig en mail med din problemstilling og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt. Skriv gerne “Gratis rådgivning” i emnefeltet.

Selvfølgelig gratis og uforpligtende

Markedsføringsidéer/-tips i din indbakke

Hver måned sender jeg en mail med en idé eller et tip til, hvordan du kan markedsføre dit regnskabsfirma. Der er fokus på simple og konkrete tiltag, som nemt kan skabe værdi for dig.

Du kan altid nemt framelde dig igen via linket i bunden af de mails, jeg sender.