Gratis til dig

Jeg laver løbende gratis markedsføringstiltag for revisorer og bogholdere.
Jeg vil gerne lave flere gratis tiltag, så har du idéer, så kontakt mig endelig.

Gratis markedsføringsplan

Mange famler i blinde, når de skal markedsføre deres virksomhed. Markedsføringsinitiativer bliver ofte foretaget på baggrund af gætværk og manglende forståelse for markedsføring, hvilket ofte resulterer i mange spildte kroner og dårlige resultater. For at undgå dette bør du lave en markedsføringsplan.

Gratis og uforpligtende

Gratis profil på FindBogholder.dk

FindBogholder.dk er 100% gratis for revisorer, bogholdere og potentielle kunder. Formålet er at gøre det nemmere at finde det rette match. 

Webdesign for bogholdere og revisorer

Gratis gennemgang af din hjemmeside

Din hjemmeside er en ekstrem vigtig brik i din markedsføring. Kan den ikke konverterer besøgende til henvendelser, så er den ubrugelig. Med en gratis gennemgang af din hjemmeside, så får du konkrete råd til, hvad du kan gøre for at optimere den, så den skaber bedre resultater for dig. Samtidig så gennemgår jeg den også for typiske funktionelle fejl.

Gratis og uforpligtende

Google My Business for revisorer og bogholdere

Gratis gennemgang af Google My Business

Google My Business er Googles gratis svar på en moderne telefonbog – som bare kan meget, meget mere. Få en gratis introduktion til, hvorfor Google My Business er så vigtig for dig og få input til, hvad du kan gøre for at få mest muligt ud af Google My Business. Google My Business er gratis at bruge.

Gratis og uforpligtende

Find bogholder/revisor Facebookgruppe

I “Find bogholder/revisor” Facebookgruppen har du mulighed for at finde nye kunder – helt gratis. 

I denne gruppe må der laves opslag, hvor man enten tilbyder eller efterspørger regnskabshjælp. Du må også gerne promovere din egen revisor- eller bogholdervirksomhed.

Gratis råd og vejledning til revisorer og bogholdere

Gratis rådgivning / hjælp

Er du i tvivl om noget i relation til din markedsføring eller hjemmeside, så vil jeg gerne hjælpe dig med råd, sparring og vejledning – helt gratis – også selvom du ikke er kunde hos mig, og også selvom jeg økonomisk ikke får noget ud af det. Det er nemlig en måde, hvor ved jeg kan holde mig opdateret på min målgruppes problemstillinger.

Send mig en mail med din problemstilling og jeg vender tilbage så hurtigt som muligt. Skriv gerne “Gratis rådgivning” i emnefeltet.

Maillister

Jeg tilbyder to maillister

Vær opmærksom på, at hvis du fortryder din tilmelding, så kan du altid nemt framelde dig igen i bunden af de mails, som du modtager.
Hvis mine mails ikke skaber værdi for dig, så har jeg fuldforståelse for, at du afmelde dig, så jeg ikke spilder din tid.

#1: Markedsføringsidéer

Få inspiration til din markedsføring. Ca. hver anden måned udsender jeg idéer til, hvordan du kan markedsføre dit regnskabsfirma. 

Tilmeld dig her

#2: Nye henvendelser

Gå ikke glip af potentielle kunder. Modtag en mail, når en kunde via FindBogholder netværket efterspørger en revisor/bogholder.

Tilmeld dig her